5. Evaluación

  • Jullie worden als groep beoordeeld, iedereen krijgt dus hetzelfde cijfer.
  • Alle onderdelen moeten voldoende gemaakt zijn, er kan niet gecompenseerd worden.
  • Jullie groep zal op de volgende punten worden beoordeeld:
Te beoordelen onderdelen: Insuficiente 0-54
Onvoldoende
Aprobado 55-75
Voldoende
Bien 75-100
Goed
Samenwerken

(10)

Jullie hebben de taken niet gelijk verdeeld. Jullie hebben de taken gelijk verdeeld en jullie hebben gereflecteerd op het groepsproces. Jullie hebben de taken gelijk verdeeld, jullie hebben gereflecteerd op het groepsproces en jullie hebben elkaar feedback gegeven op het samenwerken en elkaar geholpen met de verschillende vaardigheden waar nodig.
  + 0-4 + 0-4 + 0-2
 


Fotoverhaal

(20)

De foto's zijn van slechte kwaliteit, het zijn niet genoeg foto's en niet alle onderdelen van Día de muertos komen er in terug. Het geluid doet het niet waardoor jullie teksten niet te horen zijn.  De foto's zijn goed en alle onderdelen van Día de muertos komen er in terug. De foto's zijn goed, alle onderdelen van jullie deelonderwerp van Día de muertos komen er in terug. Het fotoverhaal geeft een goede samenvatting van de bronnen die jullie moesten lezen.
  + 0-8 + 0-10 + 0-2
 


Spreekvaardigheid

(18)

Jullie uitspraak is nog niet op A2 niveau, het Spaans is soms niet goed te verstaan. Jullie uitspraak is op A2 niveau en jullie hebben elkaar feedback gegeven op de uitspraak.   Jullie uitspraak is op A2 niveau, jullie hebben elkaar feedback gegeven op uitspraak en na feedback van de docent een tweede verbeterde versie gemaakt.
  + 0-6 + 0-8 + 0-4
 


Leesvaardigheid

(18)

Jullie hebben niet de relevante informatie uit de teksten gehaald. Een aantal belangrijke punten komt niet terug in de samenvatting voor het fotoverhaal. Jullie hebben relevante informatie uit de teksten gehaald en een goede samenvatting gemaakt voor jullie fotoverhaal.   Jullie hebben relevante informatie uit de teksten gehaald en een goede samenvatting gemaakt voor jullie fotoverhaal. Verder hebben jullie feedback gevraagd van de docent.
  + 0-6 + 0-8 + 0-4
 


Schrijfvaardigheid

(18)

Jullie hebben het Spaans uit de teksten gekopieerd. Jullie hebben de teksten voor het fotoverhaal in jullie eigen Spaans geschreven. Jullie hebben de teksten voor het fotoverhaal in jullie eigen Spaans geschreven en jullie hebben na feedback van de docent de tekst verbeterd 
  + 0-6 + 0-8 + 0-4
 


Calavera

(16)
Jullie gedicht is niet gebaseerd op de informatie van El Día de muertos en bevat veel fouten waardoor het gedicht moeilijk te begrijpen is.  Jullie gedicht is gebaseerd op informatie van El Día de muertos. Het gedicht bevat wel wat fouten maar is goed te begrijpen. Jullie gedicht is gebaseerd op informatie van El Día de muertos en bevat weinig fouten.
  + 0-4 + 0-8 + 0-4